Leer- en werkbedrijf

 

Meedoen als leer- en werkbedrijf

Bij SoZorg zijn altijd wel huisgenoten die eraan toe zijn om een werkritme op te bouwen. Deze mensen hebben behoefte aan bedrijven waar zij werkervaring op kunnen doen of een gezond arbeidsritme kunnen opbouwen.

Daarnaast krijgen we regelmatig hulpvragen van mensen die bij SoZorg willen komen wonen maar niet over de inkomsten beschikken om een eigen bijdrage voor coaching te betalen. Door de samenwerking met een aantal bedrijven, kunnen we deze mensen toch een plek bij SoZorg bieden. Een bedrijf biedt dan voor één of meer dagen per week een werkplek voor een huisgenoot, waardoor het wonen en de coaching bij SoZorg bekostigd kan worden. 

Een aantal huisgenoten is nog niet zover om hele dagen buitenshuis te werken. Er kunnen echter wel werkzaamheden op de locatie gedaan worden. We komen graag in contact met bedrijven die thuiswerk kunnen aanbieden op de diverse woonlocaties.

Wanneer uw bedrijf van betekenis kan zijn voor SoZorg, kunt u zich door middel van het onderstaande formulier aanmelden.

 

Contact

SoZorg
Neem rechtstreeks contact op via de woonlocaties hieronder of via info@sozorg.nl

info@sozorg.nl

Over SoZorg

Wij zijn mensen die hun leven delen in gemeenschappen gericht op groei en herstel vanuit ons geloof in Jezus Christus

Volg ons!

SoZorg Gorinchem

Zustersteeg 10
4201 EJ Gorinchem
0183 8227 51

SoZorg Gouda

Ronsseweg 5-1
2803 ZA Gouda
06 11 84 74 02

top