Woongroep Gouda

Woongroep Gouda

In het hartje van Gouda is een locatie van SoZorg gehuisvest in de Riddervelden. De groep bestaat uit een klein team van inwonende kernbewoners (zorgverleners) en acht huisgenoten.

SoZorg-Gouda

Woongroep Gouda

Zoals op ieder project van SoZorg krijgen huisgenoten ook hier een individuele begeleider die hen begeleidt op alle levensgebieden.

meld je aan

SoZorg-Gouda

Woongroep Gouda

Er is een ruime gemeenschappelijke huiskamer, keuken en kantoor dat het centrum vormt van het gemeenschappelijke leven. Daar wordt samen gegeten, is plaats voor ontmoetingen en vinden begeleidingsactiviteiten plaats.

meld je aan

SoZorg Gouda

Zelfstandig wonen in een kleine woongemeenschap

In het hartje van Gouda is een locatie van SoZorg gehuisvest in de Riddervelden. De woongemeenschap in Gouda is gericht op mensen die gedurende een kortere of langere periode begeleiding zoeken in een kleinschalige setting waarin zij een eigen appartement hebben. De groep bestaat uit een klein team van inwonende kernbewoners (zorgverleners) en acht huisgenoten. Zoals op ieder project van SoZorg krijgen huisgenoten ook hier een individuele begeleider die hen begeleidt op alle levensgebieden. Er is een ruime gemeenschappelijke huiskamer, keuken en kantoor dat het centrum vormt van het gemeenschappelijke leven. Daar wordt samen gegeten, is plaats voor ontmoetingen en vinden begeleidingsactiviteiten plaats.

 

Contactformulier

Contactformulier

Meld je aan

Contact

SoZorg
Neem rechtstreeks contact op via de woonlocaties hieronder of via info@sozorg.nl

info@sozorg.nl

Over SoZorg

Wij zijn mensen die hun leven delen in gemeenschappen gericht op groei en herstel vanuit ons geloof in Jezus Christus

Volg ons!

SoZorg Gorinchem

Zustersteeg 10
4201 EJ Gorinchem
0183 8227 51

SoZorg Gouda

Ronsseweg 5-1
2803 ZA Gouda
06 11 84 74 02

top