sozorg-gorinchem

Woongroep Gorinchem

In het centrum van Gorinchem ligt het voormalige klooster Drie Zusters, een van de woongroepen van SoZorg.

Woongroep  Gorinchem2

Woongroep Gorinchem

Huisgenoten hebben een eigen appartement en delen een aantal gemeenschappelijke ruimten, zoals een keuken en woonkamer en de binnenplaats. Daar vinden ontmoetingen plaats, wordt samen gegeten en vinden activiteiten plaats, zoals gezamenlijke trainingen en studies.

Woongroep Gorinchem3

Woongroep Gorinchem

De groep wordt begeleid door een team van zorgprofessionals dat grotendeels op de locatie woont, aangevuld met enkele externe zorgverleners.

SoZorg Gorinchem

Zelfstandig wonen in een woongroep

De woongroep in Gorinchem is gericht op mensen die zelfstandig willen wonen terwijl zij deel uitmaken van een woongroep waarin gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. De woongroep ligt in het hartje van Gorinchem in een voormalig zusterklooster. Huisgenoten hebben een eigen appartement met eigen keuken, badkamer en toilet. Daarnaast delen ze een aantal gemeenschappelijke ruimten, zoals een keuken en woonkamer en de binnenplaats. Daar vinden ontmoetingen plaats, wordt samen gegeten en vinden activiteiten plaats, zoals gezamenlijke trainingen en studies. De groep wordt begeleid door een team van zorgprofessionals dat grotendeels op de locatie woont, aangevuld met enkele externe zorgverleners.

De locatie in Gorinchem is een Beschermd Woonvorm. Om hier te komen wonen is het dus van belang dat er sprake is van een BW indicatie.

Contactgegevens:

Zustersteeg 10
4201 EJ Gorinchem
0183 8227 51
 woongroepgorinchem@sozorg.nl

Meld je aan

 

Contact

SoZorg
Neem rechtstreeks contact op via de woonlocaties hieronder of via info@sozorg.nl

info@sozorg.nl

Over SoZorg

Wij zijn mensen die hun leven delen in gemeenschappen gericht op groei en herstel vanuit ons geloof in Jezus Christus

Volg ons!

SoZorg Gorinchem

Zustersteeg 10
4201 EJ Gorinchem
0183 8227 51

SoZorg Gouda

Ronsseweg 5-1
2803 ZA Gouda
06 11 84 74 02

top