Gezocht Leidinggevende Kernbewoner(s)

SoZorg Gouda is een leefgemeenschap waar binnen mensen met psychische problemen en/of een verslavingsachtergrond wonen die gebaat zijn bij een veilige en vertrouwde omgeving, waarbinnen zij zelfstandig kunnen functioneren.

We  zijn voor onze leefgemeenschap op zoek naar:

Kernbewoner(s) die leiding kunnen geven aan een (klein) team van professionals en medebewoners

Kernbewoners vormen de spil van het woonproject en zijn belangrijk als cultuurdragers. Zij wonen in een eigen appartement op de locatie en leiden de leefgemeenschap. Zij delen hun leven met de andere bewoners en bouwen aan duurzame relaties vanuit de overtuiging dat ieder mens bestemd is om te leven in vreugdevolle en liefdevolle verbinding met God en anderen.

Momenteel wonen er 8 bewoners bij Sozorg, 2 kernbewoners en twee collega’s zijn als goede buur betrokken. Beide single kernbewoners gaan trouwen en verhuizen naar een andere woonplaats. Daarom zijn wij op zoek naar een single of echtpaar, dat leiding wil geven aan onze woongemeenschap.

Taakomschrijving

Van kernbewoners wordt verwacht dat zij hun medebewoners (cliënten) zien als uniek schepsel van God, met unieke kansen en mogelijkheden, met wie zij graag hun leven willen delen. Kernbewoners en medebewoners (cliënten) verhouden zich tot elkaar als volwassen mensen die elkaar helpen waar nodig, elkaar respecteren en graag tijd met elkaar willen doorbrengen. Uiteraard moet ieder daarin de juiste balans zien te vinden tussen tijd voor jezelf en tijd voor de leefgemeenschap. Van belang hierbij is een open en eerlijke communicatie met mede-bewoners.

Van kernbewoners wordt verwacht dat zij oog hebben voor het geestelijk welbevinden van medebewoners. Zij gaan actief het gesprek hierover aan en begeleiden hen (zover als in hun vermogen ligt) op hun pad naar/met God.

Van kernbewoners wordt verwacht dat zij hun relatie met God zichtbaar ‘leven’ en daarin tot voorbeeld en steun kunnen zijn van medebewoners. Kernbewoners zijn actief lid van een kerkelijke gemeente.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van een klein team (3-5 personen) van medewerkers en biedt je professionele  begeleiding aan je medebewoners.

Functiewaardering

Het Kernbewonerschap is deels op vrijwillige basis. Daartegenover staat dat we op loopafstand wonen  van de Goudse binnenstad, het station en het ziekenhuis. We bieden een ruim driekamerappartement in een nieuwbouwcomplex. De huurprijs is zeer schappelijk. Voor je taken als leidinggevende en de uren persoonlijke begeleiding aan je medebewoners krijg je salaris  comfort de CAO gehandicaptenzorg FWG 40/45/50, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Irma Lodewijks van SoZorg Gouda; Telefoonnummer 06-11847402/0628918799 Of email naar i.lodewijks@sozorg.nl.

Contact

SoZorg
Neem rechtstreeks contact op via de woonlocaties hieronder of via info@sozorg.nl

info@sozorg.nl

Over SoZorg

Wij zijn mensen die hun leven delen in gemeenschappen gericht op groei en herstel vanuit ons geloof in Jezus Christus

Volg ons!

SoZorg Gorinchem

Zustersteeg 10
4201 EJ Gorinchem
0183 8227 51

SoZorg Gouda

Ronsseweg 5-1
2803 ZA Gouda
06 11 84 74 02

top